Veelgestelde vragen

van ma t/m vrij: 8.30 - 18 uur

Waarom kan je besparen?

Een deel van de Vlaamse gezinnen is nog nooit overgestapt naar een voordelig energiecontract terwijl uit onderzoek blijkt dat veel gezinnen daardoor honderden euro's per jaar kunnen besparen.

Ook als je al eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen.

Bij eerdere groepsaankopen bespaarden deelnemers € 200

In Vlaanderen zijn inmiddels meer dan 406.000 gezinnen via iChoosr overgestapt naar een voordeliger energiecontract.

Aangezien energieleveranciers vaak aan nieuwe klanten voordelige energiecontracten aanbieden maar na afloop het contract verlengen aan duurdere prijzen, raden we je aan om jaarlijks te kiezen voor een voordelig energiecontract zodat je niet meer betaalt dan wat noodzakelijk is. Schrijf je daarom nu vrijblijvend in en bekijk zelf of een overstap via de groepsaankoop voor jou de moeite waard is. De veiling dwingt van energieleveranciers een uiterst scherp aanbod af. Hoewel er geen garantie is dat dit aanbod ook het laagste in de markt is, zullen deelnemers naar verwachting fors kunnen besparen op hun energiekosten.