Veelgestelde vragen

van ma t/m vrij: 8.30 - 18 uur

Wie is iChoosr?

iChoosr organiseert groepsaankopen groene stroom en gas om je een voordelig energiecontract te kunnen aanbieden. Daarbij volgen we een transparant proces waarbij het resultaat van de veiling vertaald wordt naar je persoonlijk verbruik. Via het actueel marktaanbod kan je het groepsaankoopaanbod vergelijken met aanbiedingen van leveranciers voor een gelijkaardig contract.

Door vooraf duidelijke afspraken te maken met deelnemende leveranciers over de verwerking van contracten, zijn we zeker van een betrouwbare afhandeling. Met de winnende leverancier houden we na de veiling intensief contact om je optimaal te ondersteunen bij je overstap.

Bescherming van je gegevens is voor ons zeer belangrijk. Pas als je daartoe opdracht geeft, worden je gegevens doorgegeven aan de winnende leverancier. Natuurlijk kan je op ieder moment je gegevens aanpassen of ons vragen om deze uit onze systemen te verwijderen.

Heb je nog vragen?
Vind snel het antwoord in de veelgestelde vragen, contacteer ons via het contactformulier of bel naar 0800 21 134 (maandag t/m vrijdag van 8.30u tot 18u).