Ook in 2017 een nieuwe groepsaankoop groene energie!

Met de groepsaankoop van de provincie Antwerpen stap je veilig en gemakkelijk over naar een scherp aanbod voor groene stroom en aardgas. Hoe groter de groep, hoe groter de korting kan zijn. Doe ook mee, want samen staan we sterker!

Waarom deelnemen:

  • gratis en vrijblijvend
  • ontvang een persoonlijk voorstel
  • bespaar gemiddeld € 200
  • 178.000 gezinnen stapten reeds over via voorgaande groepsaankopen
  • de overstap wordt volledig verzorgd

Vragen? Bel gratis naar 0800 21 134.


Deelnemen aan de groepsaankoop energie?
Een deelname aan de groepsaankoop groene energie is gemakkelijk, veilig en goed voor je portemonnee.
De provincie Antwerpen organiseert al jaren succesvolle groepsaankopen energie. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk zelf of een overstap via de groepsaankoop voor jou de moeite waard is!
Zo gaat het in zijn werk:

Gratis en vrijblijvend inschrijven
De inschrijving voor de groepsaankoop energie is gratis en zonder enige verplichting. Inschrijven kan nog tot en met 10 oktober 2017. Overtuig dus je vrienden en familie om zich ook in te schrijven.

Veiling voor een voordelig energiecontract
Op 11 oktober 2017 wordt er een veiling gehouden en kunnen energieleveranciers hun beste bod uitbrengen.

Jouw persoonlijk voorstel
Uiterlijk op 27 oktober 2017 ontvang je jouw persoonlijk voorstel op basis van je opgegeven energieverbruik. Daarop kun je meteen zien hoeveel je bespaart van zodra je overstapt naar de winnende energieleverancier. In 2016 bespaarden deelnemers gemiddeld 200 euro op hun jaarfactuur voor energie.

Overstappen naar de winnende energieleverancier
Tot en met 27 november 2017 kan je via je persoonlijk voorstel aangeven of je het aanbod wel of niet accepteert. Ook als je reeds klant bent bij de winnende energieleverancier, dien je het aanbod te accepteren zodat jouw leverancier het voordelige groepsaankoopaanbod kan toekennen. Zodra je het aanbod hebt aanvaard, zorgen we voor een gemakkelijke en veilige overstap. Je hoeft hier dus niet meer voor te doen.

Samen op weg naar goedkopere groene energie. Schrijf je direct in!