Met de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen stap je gemakkelijk en veilig over naar een voordelig energiecontract. Hoe groter de groep, hoe groter de besparing kan zijn. Doe ook mee, want samen staan we sterker!

Waarom deelnemen:

Veelgestelde vragen

ma t/m do: 9u - 21u
vr: 9u - 17u, za: 10u - 16u

  • vrijblijvend en gemakkelijk
  • ontvang een persoonlijk voorstel
  • bespaar gemiddeld € 200
  • 178.000 gezinnen stapten reeds over via voorgaande groepsaankopen
  • de overstap wordt volledig verzorgd


Deelnemen aan de groepsaankoop groene stroom en gas?
Een deelname aan de groepsaankoop groene stroom en gas is vrijblijvend, gemakkelijk en goed voor je portemonnee.
De provincie Antwerpen organiseert al jaren succesvolle groepsaankopen groene stroom en gas. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk zelf of een overstap via de groepsaankoop voor jou de moeite waard is!
Zo gaat het in zijn werk:

Vrijblijvend en gemakkelijk inschrijven
De inschrijving voor de groepsaankoop groene stroom en gas is gratis en zonder enige verplichting. Inschrijven kan nog tot en met 27 november 2017. Overtuig dus je vrienden en familie om zich ook in te schrijven.

Veiling voor een voordelig energiecontract
Op 11 oktober 2017 wordt er een veiling gehouden en kunnen energieleveranciers hun beste bod uitbrengen.

Je persoonlijk voorstel
Uiterlijk op 27 oktober 2017 ontvang je je persoonlijk voorstel op basis van je opgegeven energieverbruik. Daarop kun je meteen zien hoeveel je kan besparen. In 2016 bespaarden deelnemers gemiddeld 200 euro op hun energiekosten.

Overstappen naar het winnend aanbod
Tot en met 27 november 2017 kan je via je persoonlijk voorstel aangeven of je op het aanbod wenst in te gaan. Ook als je reeds klant bent bij de winnende energieleverancier, dien je het aanbod te aanvaarden zodat jouw leverancier de voordelige groepsaankoopprijzen kan toekennen.
Zodra je het aanbod aanvaardt, begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Ook het opzeggen van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Samen op weg naar een voordelig energiecontract voor groene stroom en gas. Schrijf je nu in!